У жінки вилучили 17 кілограмів бурштину

У Дубровиці у 47-річної місцевої мешканки вилучили 17,4 кг бурштину-сирцю

У Дубровиці знову знайшли бурштин. Відтак працівниками райвідділу міліції було вилучено 17,4 кг. бурштину-сирцю, що свідчить про здійснення правопорушником протиправної діяльності щодо скупівлі незаконно видобутого каміння.Коментує подію Інна Березовська:

47-річна місцева мешканка зберігала каміння у своєму будинку. Жінка скуповувала бурштин з подальшим його продажем. Усе каміння вилучено та направили на експертизу. Триває досудове розслідування.
 

Зазначимо, що вартість вилученого бурштину становить орієнтовно понад 1 млн грн. Наразі вилучений бурштин визнано речовим доказом, щодо нього призначено експертизу. Додамо також, що за останні кілька місяців рівненські правоохоронці неабияк активізувалися у виявленні незаконно-видобутого каміння, проте проблеми незаконного видобутку це не вирішує, як і не зменшує кількості обвинувачень у кришуванні міліцією цього процесу

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: бурштин
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень