На Рівненщині патрулюватимуть нові мобільні групи

Свою роботу вони розпочнуть орієнтовно наприкінці цього тижня.

На Рівненщині створять спеціальні мобільні групи з виявлення фактів незаконного застосування зброї та незаконного видобутку бурштину. Вони складатимуться з працівників СБУ, МВС, ДАІ, Фіскальної служби та військових. Про це повідомив голова ОДА Віталій Чугунніков після наради оборони області:

– Всі ви знаєте, що в нас відбуваються деякі події в області та вибух біля прокуратури. І в нас є дуже проблемна точка - це Зарічне, Володимирець, Сарни, Рокитне, Дубровиця... Там відбувається незаконне видобування бурштину. Там незрозумілі військові формування, які мають бути, по-ідеї, в зоні проведення АТО. І сьогодні ми маємо навести лад для того, щоб громадяни Рівненщини відчували спокій.

За словами очільника області, мобільні групи отримають місяць випробувального терміну, після чого Рада з питань оборони проаналізує їхні досягнення та вирішить подальшу долю проекту. Попередньо заплановано, що теренами області патрулюватимуть від 5-ти до 10-ти таких груп. Особливу ж увагу приділятимуть північним районам, де, нагадаємо, днями відбулася стрілянина. Також Віталій Чугунніков сподівається, що групи розпочнуть свою роботу вже цієї п’ятниці. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень