У Здовбиці на пожежі ледь не загинули двоє чоловіків

Нині вони перебувають у лікарні

Вогонь ледь не забрав життя двох чоловіків у селі Здовбиця, Здолбунівського району. Пожежа трапилася близько 4 ранку, розповідає речник ДСНС у Рівненскій області Віктор Козак:

Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що пожежа виникла в одній із кімнат житлового одноповерхового будинку розміром 10х9 метрів. Господар оселі 1971 р.н., який ще до приїзду вогнеборців зміг самостійно вийти з палаючого будинку, повідомив працівників ДСНС, що в одній із кімнат перебуває його батько 1945 р.н. Рятувальники в апаратах захисту дихання негайно кинулися в осередок пожежі та вже за мить винесли з будинку непритомного чоловіка. Після цього на автомобілі швидкої медичної допомоги обох потерпілих було доставлено в медичний заклад, - розповів Віктор Козак.

Четверо рятувальників змогли локалізувати та ліквідувати пожежу за годину. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку у житловій кімнаті. Причина пожежі та завдані збитки встановлюються.

Крім цієї трагедії, на Рівненщині за добу сталося ще чотири пожежі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень