На Рівненщині загинули матір та син (ФОТО)

Їхні тіла виявили на пожежі у Зарічному


[media=81607]

20 березня о 05:15 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві селища міського типу Зарічне на вулиці Харковця, 98.



За вказаною адресою було спрямовано два чергових відділення вогнеборців 13-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру.



На місці виклику рятувальники встановили, що пожежа виникла в одній із кімнат дерев’яного житлового будинку розміром 10х8 метрів.

На місці пожежі бійці ДСНС виявили мертві тіла 88-річної господині оселі та її 56-річного сина.

О 05:40 пожежа була локалізована, а о 09:00 ліквідована. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку у житловій кімнаті, а також 40 м2 перекриття і покриття житлового будинку. До ліквідації пожежі було залучено дві пожежні автоцистерни та 10 рятувальників.

Причина пожежі та трагічної загибелі людей встановлюється.

Рятувальники Рівненщини звертаються до усіх громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з відкритим вогнем, а також при користуванні електропобутовими та газовими приладами.

Дбайте про свою безпеку та безпеку рідних! У разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень