У закинуту будівлю у центрі Рівного повертається життя

Йдеться про приміщення колишнього банку навпроти ЦУМу

Нині тут активно ведуться ремонтні роботи. Тепер офіси на верхніх поверхах винайматимуть ІТ-компанії. Дизайном і реконструкцією приміщення займається «Майстерня Мост», відома рівнянам за проектами реконструкції зеленої естради у парку Шевченка. Ось що про ремонт у колишньому банку розповів нам маркетолог Павло Алексевич:

Шкода, що приміщення так довго стояло, воно доволі занепало. Але тепер тут буде ІТ-хаб, працюватимуть ІТ-компанії. Тут буде відтепер модний офіс, прогресивний. Приміщення зараз оживає, тут буде класно. Зараз ми за нього беремося, «Майстерня Мост». Всередині уже почався ремонт.

Як буде використовуватися перший поверх будівлі - поки невідомо. За словами Павла Алексевича, нині обговорюється ідея створення там закладу громадського харчування, проте це нині лише на стадії планування.

Нагадаємо, що будівлю навпроти ЦУМу тривалий час намагалися здати в оренду ПАТ Укртранснафта, на чиєму балансі вона перебуває. 

Ідею, що саме має розташовуватися у цьому приміщені, жваво обговорювали в Інтернеті. 

Мешканці прилеглих до цієї будівлі будинків неодноразово нарікали на безхатьків, які полюбляли ховатися на сходах колишнього банку та облаштували лігво на сходах пошти. Тож коли у будівлі зрештою вируватиме життя, центр міста позбудеться такого неприємного сусідства.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень