Рівняни діляться досвідом боротьби з колекторами

У декого він був ефективним

Нагадаємо, що сайт Радіо Трек писав про те, що рівнянку тероризують колектори за виплачений давно кредит.  Вони телефонують їй кожні 20-30 секунд.

Учора ввечері, врешті, як повідомила потерпіла Тетяна Закордонець, дзвінки від колекторів припинилися. Це відбулося після її звернення у поліцію та до Радіо Трек. 

Рівняни у соцмережі Фейсбук у відповідь на цю ситуацію поділилися власним досвідом боротьби з колекторами:

Антон КолесникАнтон Колесник Я був так втрапив. Маючи все на руках, сказав колекторам, щоб подавали до суду. Після цього перемкнули на якогось менеджера, я пояснив що до чого - і дзвінки припинилсь.

Мыкола ЧервоненкоМикола Червоненко Мене діставали 4 роки. Врешті, у 2014 році я їм сказав, що прийду до них розбиратися з "Правим сектором". Після цього вже ось два роки примовкли.

Юрій ТрачукЮрій Трачук До мене телефонували 2 роки. Подав до суду за моральні страждання. Йде розгляд справи. Телефонувати припинили одразу

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень