У Вараші готуються до референдуму

Проект рішення щодо проведення міського референдуму 29 січня 2017 року вже оприлюднили на офіційному сайті Варашської міської ради. Хоча її керівники вперто називають її Кузнецовською, пише«Північ-інфо». Після перейменування міста атомників з’явилося багато незадоволених мешканців.

Влітку провели мітинг, зібрали 1500 підписів мешканців міста і тепер хочуть, щоб їх почули у Києві.

«Кузнецовська міська рада вирішила провести міський консультативний референдум щодо обговорення назви міста 29 січня 2017 року з 08-00 до 20-00 у великій залі міської ради, за адресою: майдан Незалежності,1», – йдеться у проекті рішення.

Для цього планують скласти кошторис та включити витрати на його проведення у видаткову частину бюджету міста на 2017 рік. До початку референдуму також планують завершити друк бюлетенів. За голосуванням на міському консультативному референдумі планують організувати відеонагляд та онлайн трансляцію, а як спостерігачів та членів лічильної комісії – залучити представників бізнесу, політичних партій, релігійних та громадських організацій, депутатів міської ради тощо, інформує міська рада.

«Робоча група «Запитай у мене» все ж таки добилась того, що Статут міста був переглянутий та в нього були включені статті щодо проведення громадських слухань та консультативного референдуму. Рішення було прийнято міськими депутатами. Тепер ми зможемо розпочати підготовку до проведення загальноміського консультативного референдуму», – зазначають представники робочої групи «Запитай у мене».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень