На Рівненщині зекономили 138 мільйонів

На Рівненщині 532 установи та організації купують товари і послуги через електронну систему ProZorro. 

Як розповів заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко, цьогоріч через систему електронних торгів ProZorro оголошено більше 6 тисяч закупівель на суму близько двох мільярдів гривень.

Наразі завершено понад 3 700 «прозорих» покупок, загальна сума яких склала більше мільйона гривень. У результаті Рівненщині вдалося зекономити 138 мільйонів бюджетних коштів, відзначив Ігор Тимошенко. За ці гроші придбали ліки, обладнання, продукти харчування, меблі та офісне приладдя. Також установи і організації замовили послуги, зокрема з ремонту доріг, приміщень шкіл, дитсадків та амбулаторій.

Усе це купили за цінами значно нижчими, ніж було заявлено на початку торгів, наголосив Ігор Тимошенко.

Нагадаємо, Рівненська область вже більше року закуповує товари у Prozorro.За цей час найбільше зекономили у Володимирецькому, Рівненському та Дубровицькому районах, а також містах Кузнецовську і Рівне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень