У суботу на Рівненщину можливе прибуття Нацгвардії, – ОДА

Для боротьби з нелегальним видобутком бурштину у суботу на Рівненщину можливе прибуття додаткового підкріплення для бійців полку «Дніпро-1». Цю інформацію підтвердили у Рівненській обласній держадміністрації. Зокрема радник голови ОДА Сергій Мініч зазначив, що штаб з боротьби з нелегальним видобутком очікує прибуття в суботу, 9 квітня, додаткових підрозділів силовиків. Далі – пряма мова Сергія Мініча:

– В Сарненському районі наразі працює штаб, створений Міністерством внутрішніх справ. І вони, власне, прийняли рішення про впровадження спочатку «Дніпро-1» - це батальйон, який зараз там стоїть, і, за тою інформацією, яка в нас є, то вони планують так само долучати десь у суботу або в понеділок додаткові підрозділи Нацгвардії. Хто це буде, скільки це буде, чи ще якоїсь додаткової інформації у нас немає. Ми оперуємо тільки тою інформацією, що відомо з різних джерел.

Зауважимо, що Сергій Мініч також додав, що начальник рівненської поліції Сергій Князєв домовився з бурштинокопачами про припинення незаконного видобутку бурштину в Сарнах.

Нагадаємо, напередодні після сесії Рівненської обласної ради Князєв вирушив на Сарненщину. Він розповів, що спочатку місцеве населення від нього тікало. Проте після спілкування вдалося знайти спільну мову. Не приховує очільник полції Рівненщини і те, що почув чимало скарг на своїх підлеглих. Тож, очевидно, варто очікувати кадрових змін в особовому складі Нацполіції Рівненщини.

Також очільник Рівненської поліції запропонував усім небайдужим подавати кандидатури для роботи у оперативному штабі із запобігання незаконного видобутку бурштину. Номер телефону для внесення пропозицій - 679-679.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень