Бійці полку «Дніпро-1» прибули у багаті на бурштин райони Рівненщини. Це підтвердив новий очільник поліції

Сергій Князєв запевняє, що з допомогою громадськості у північних районах можна буде навести лад

До Рівненської області у Сарненський район для боротьби з нелегальним видобутком бурштину прибули бійці полку патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1». Цю інформацію підтвердив новопризначений очільник Рівненської поліції Сергій Князєв. А от введення в найблищі дні Нацгвардії на Рівненщину, каже, поки коментувати зарано:

 

- Я би не коментував того, що ще нема. Що буде завтра - буде коментувати нам життя. Щодо того, що журналісти чи громадяни бачили на півночі області спеціалізований транспорт із симовлікою спецпідрозділу «Дніпро-1», то Ви маєте рацію. Спецпідрозділ прибув до нас, і виконує завдання, які перед ним ставить оперативний штаб. Завдання оперативного характеру, тож коментувати оперативні дії немає сенсу. 

Нагадаємо, напередодні після сесії Рівненської обласної ради Князєв вирушив на Сарненщину. Розповідає, що спочатку місцеве населення від нього тікало. Проте після спілкування вдалося знайти спільну мову. Не приховує очільник полції Рівненщини і те, що почув чимало скарг на своїх підлеглих. Тож, очевидно, варто очікувати кадрових змін в особовому складі Нацполіції Рівненщини.

Серед іншого, Сергій Князєв зауважує – за участю громадськості у північних районах можна буде обійтися без Нацгвардії.

Також очільник Рівненської поліції запропонував усім небайдужим пропонувати кандидатури для роботи у оперативному штабі із запобігання незаконному видобутку бурштину. Номер телефону для внесення пропозицій 679-679.

Сергій Князєв пообіцяв, що завтра знову вирушить на Сарненщину. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень