У школах Рівненщини вивчати англійську мову допомагають іноземні волонтери

Чотири школи Рівненської області стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «GoCamps»

Учні цих закладів отримали можливість вивчати англійську мову з допомогою іноземців. Впродовж червня четверо волонтерів з Тайланду, Туреччини та Індонезії працюють у літніх мовних таборах з учнями Тучинської загальноосвітньої школи, Костопільської школи №6, Володимирецького районного колегіуму та Квасилівського навчально-виховного комплексу.

Волонтери вже адаптувалися до умов, єдине зауваження – часткова відсутність Інтернету, утім, роботою задоволені, звикли вже і до клімату. 

Проте, дехто з гостей був приємно здивований рівнем знань рівненських школярів, говорять Еріл та Нітчакул:

 

 

- Я абсолютно не очікувала, що діти будуть розмовляти так добре англійською мовою, що рівень буде достатньо високим. Я була здивована, вони добре знають англійську, можуть спілкуватися, задають багато питань, прагнуть до знань і це для мене був справді сюрприз.

 

- Діти досить різні. Є такі, що досить добре розмовляють англійською, практично на рівні зі мною. А є такі, що не розуміють навіть простих речень типу «скільки тобі років?». Але я вважаю, що не можна учнів недооцінювати, так само, і переоцінювати. Мій метод навчання – повторення. Я кажу речення – діти повторюють за мною. І я бачу, що цей метод для них спрацьовує.

 

Зауважимо, що мовні табори на Рівненщині діють вже третій рік поспіль, і в планах освітян продовжити їх роботу. Адже щороку кількість охочих вивчати англійську в такий спосіб збільшується. Зі слів заступника голови ОДА Ігоря Тимошенка, цьогоріч у всіх районах області організовано понад 360 таборів, де іноземну мову опановує понад 12 тисяч учнів. Торік школярів у двохсот таборах було вдвічі менше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень