Список військових-дезертирів планують оприлюднювати

До такого переліку увійдуть і ті, що уникають призову

Про це повідомив начальник прес-служби ОК «Захід» Анатолій Прошин.  Між тим, за словами начальника відділу запобігання та виявлення злочинів рівненського зонального відділу військової служби правопорядку, підполковника Ігоря Іщенка, у нашому регіоні з початку року вже відкрито 20 кримінальних справ за самовільне залишення військової частини:

 

 

- Протягом невеликого часу цього року у нас в зоні діяльності (це Рівненська та Волинська області) уже обліковано більше 20 випадків кримінальних правопорушень щодо самовільного залишення військової частини військовослужбовцями. Зазвичай, це призвані по мобілізації. Одна із найболючіших проблем в нас поки є – це вчинення злочинів військовослужбовцями у стані алкогольного сп’яніння. Наразі у нас на полігоні працює 4 склади патруля для забезпечення правопорядку та військової дисципліни.

 

За словами Ігора Іщенка, кількість таких злочинів зменшилася після того, як у армії підвищили зарплату на службі за контрактом, тобто кількість призовників зменшилася. Тим часом, лишається не вирішеною проблема із вживанням алкоголю військовослужбовцями. Серед причин, за словами військових, - продаж підприємцями алкоголю людям у формі, попри численні попередження та застереження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень