У Рівному знову дорожчає водопостачання

Відомо, як сильно зросте вартість холодної води для населення

З Нового року у Рівному знову дорожчають послуги водопостачання та водовідведення.

Інформація про це почала надходити споживачам від «Рівнеоблводоканалу» разом з рахунками на оплату послуг у листопаді.

Згідно з повідомленням, підвищення вартості зумовлене постановою Національної комісії з регулювання  комунальних послуг від 26 листопада.

Отож, згідно з ним з 1 січня вартість одного куба води для рівнян, разом з його відведенням становитиме 13 гривень і 41 копійка. Тобто здорожчання становитиме майже 2 гривні.

За умови ж відсутності лічильника, вартість водопостачання на водовідведення залежить не лише від кількості зареєстрованих в помешканні осіб, а й від наявності централізованого водопостачання. В середньому подорожчання становитиме 17 гривень на особу.

Зауважимо також, що на сайті «Рівнеоблводоканалу» інформації про зміну тарифів немає, як і не оприлюднено нормативну базу зростання вартості. На прохання журналістів Радіо Трек надати цю інформацію, «Рівнеоблвоканал» просить інформаційний запит. Тож дізнаватись про вартість тарифу рівнянам доводиться виключно в індивідуальному порядку – через абонентську службу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень