У Рівному закрили відділення пошти, бо не можуть знайти керівника на 12 000 грн зарплати

Тепер з Басового Кута треба їхати до центру

Фото зі спільноти "Мікрорайон Басів Кут" у Facebook

Єдине на увесь мікрорайон Басів Кут поштове відділення не працює, бо не можуть знайти людину на посаду керівника. Тож аби отримати посилку, пенсію чи оплатити комунальні послуги, люди змушені їхати у центр міста. Це питання обговорювали і на сесії міської ради, бо, серед іншого, на ремонт відділення зв’язку витратили понад 300 тисяч гривень, говорить депутат від округу Анатолій Чугуєвець:

- П’ять років добивалися, зробили ремонт, вклали понад 300 тисяч гривень. Ми підходимо, а ввечері вивозять речі з відділення. Керівник Рівненської дирекції «Укрпошти» говорить, що його не будуть закривати. Але, у зв’язку з тим, що немає кандидатури на заввідділення №25, вони його переводять у центр.

Спілкувався з керівництвом «Укрпошти» і Микола Бляшин, також депутат від округу Басів Кут:

- Є вакансія на посаду керівника цього відділення. 6 тисяч гривень ставка, 6 тисяч премія, тобто 12 тисяч в місяць. Шукають людину, яка готова очолити відділення №25. Якщо буде начальник - запевнили, що все буде гаразд.  

Поки ж міська рада звернулася до керівництва «Укрпошти» з проханням не допустити закриття відділення. Також місцеві мешканці переймаються, щоб на місці поштового відділення раптом не звели будинок.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень