У Рівному визначили, які кіоски знесуть першими

Учора в оновленому складі засідала комісія міськради зі знесення незаконно встановлених кіосків

Вона вперше працювала під головуванням заступника міського голови Рівного Віталія Германа.

Які рішення були прийняті на засіданні, розповідає заступник міського голови Рівного Віталій Герман:

Визначили сім кіосків, які підлягають знесенню. Прийняли рішення проїхати подивитися, як вони виглядають, поговорити з власниками, переконати їх про необхідність добровільного виконання рішення виконавчого комітету. Бо справа вся в тому, що ці тимчасові споруди ще торік затверджені рішенням виконавчого комітету як такі, що підлягають знесенню.

 

Ще раз нагадаємо про це. Дамо тиждень на усунення порушень вимог законодавства. А коли вже ці порушення не будуть усунуті, тоді буде знесення у примусовому порядку.

У першу чергу, за словами Віталія Германа, знесенню підлягатимуть кіоск на Театральній площі під назвою «Київські пиріжки», кіоски в районі шляхопроводу на тій же Театральній площі, один з яких належить  «Бушнак трейдінг  компані», другий - хлібний кіоск. Окрім цього, знести заплановано чотири кіоски на вулиці Пересопницькій біля будинку №58, серед них - кіоски з ремонту фотоапаратів та ремонту взуття.

Спілкуватися з власниками незаконно встановлених кіосків представники  комісії будуть сьогодні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень