Розмір зарплати не злякав: на місце четвертого заступника мера Рівного є кандидат

У міського голови Рівного вже незабаром може з’явитися ще один заступник

Це Віталій Герман (на фото), який поки що очолює Рівненський регіональний центр надання адмінпослуг. Міськрада Рівного на одній з найближчих сесій збирається розглянути його кандидатуру на цю посаду. Як він опинився у числі претендентів на крісло заступника – розповідає Віталій Герман:

Мені запропонував міський голова. Я маю досвід роботи у цій сфері понад 12 років. Я пропрацював у міському управлінні містобудування та архітектури. Тому мені відома вся та проблематика, яка на сьогодні є. Там немає головного архітектора. А причиною цієї розмови стало незадоволення мешканців Рівненщини щодо видачі містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки Вони всі прострочуються ці заяви. Тому там дійсно така критична ситуація, що треба працювати у  цьому напрямку  і налагоджувати роботу.  

Віталій Герман - юрист за фахом і в міському управлінні містобудування та архітектури працював на посаді юриста. Після цього міський голова Володимир Хомко запропонував йому посаду начальника відділу «Центр надання адмінпослуг». Далі Віталій Герман став ініціатором створення Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг, який у січні цього року відкрили.

Його збираються призначити на посаду заступника замість Руслана Шевчука, який у червні цього року звільнився з посади через низьку, на його думку, зарплатню ( оклад заступника був на той момент - 3596 гривень, з преміями і доплатами зарплата заступників сягала 6-11 тисяч гривень залежно від вислуги). Віталія Германа розмір зарплатні не лякає, а навпаки. Адже нині у нього менша зарплатня, ніж буде на посаді заступника міського голови.  

Якщо міська рада затвердить його кандидатуру, Віталій Герман, найперше, обіцяє вивчити глибше проблеми, які є в управліннях, що будуть йому підпорядковуватися ( капітального будівництва, містобудування та архітектури), і запропонути стратегію їхнього розвитку, щоб вони працювали по-сучасному і надавали справді якісні адміністративні послуги.

Кандидатури на посаду начальника управління містобудування та архітектури Віталій Герман на увазі ще не має. Але обіцяє «залучати креативну молодь». Нагадаємо, що попередній начальник управління Сергій Семенець помер у квітні цього року у віці 55 років після того, як його знайшли непритомним з важкими травмами недалеко від його дому у селі Зоря Рівненського району. Тоді його підлеглі припускали, що Семенець постраждав через свою принциповість, бо відмовився підписати якийсь сумнівний дозвіл. 

До речі, у міського голови Рівного нині є три заступники: Сергій Васильчук, Галина Кульчинська та Олексій Хмилецький.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень