У Рівному вшанували загиблих за Україну

Сьогодні зранку відбулося покладання квітів до пам'ятних знаків

У День Соборності керівник Рівненщини Віталій Чугунніков, голова обласної ради Володимир Ковальчук та міський голова Володимир Хомко віддали шану загиблим героям української держави, котрі боролися за незалежну, соборну, неподільну Україну. Вони разом поклали вінки до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну».

Сьогодні, 22 січня, в усіх районах Рівненщини відбулися  покладання квітів і вінків до пам’ятників та пам’ятних знаків видатним діячам УНР і ЗУНР, пам’ятних знаків, присвячених подіям, учасникам національно-визвольної боротьби Українського народу у ХХ столітті, боротьби за відстоювання конституційних засад демократії, за захист державного суверенітету і територіальної цілісності України.

Нагадаємо, 22 січня 1918 року IV Універсалом Української Центральної Ради була проголошена українська незалежність, а вже за рік (22 січня 1919 року) на Софійському майдані в Києві відбулася не менш вагома подія – об’єднання Української Народної Республіки (УНР) і Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР) в одну державу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень