У Рівному вперше відбувся семінар від видання «Все про бухгалтерський облік»

Його учасниками стали бухгалтери з міста та області

Напередодні у Рівному вперше відбувся  безкоштовний семінар для бухгалтерів від газети «Все про бухгалтерський облік».

Лекції для учасників провела міжнародний сертифікований професійний бухгалтер САР, СІРА, директора Академії професійного бухгалтера, головний бухгалтер холдингу професійних послуг «Західна консалтингова група» лектора – Людмила Шахно, яка має 20-річний досвід роботи у галузі.

Головним чином учасникам семінару пояснювали особливі тонкощі бухгалтерського обліку, податків та звітності. Бухгалтери з Рівного цікавилися, як правильно по-новому реєструвати податкові накладні, особливостями заповнення оновленої звітності ПДВ, порядком роботи комісії ДФС, нарахуванням єдиного податку в юридичних осіб та ФОПів.

Цей семінар для бухгалтерів - особливий. Адже наше законодавство змінюється дуже швидко. Іінколи знання юридичних та бухгалтерських тонкощів важливіше, ніж просто добре ведення бухгалтерського обліку на підприємстві. Тим паче, що семінар від газети «Все про бухгалтерський облік» відбувся в нашому регіоні вперше,  - зазначають учасники семінару.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень