Студенти, яким ніде вчитися, прийшли до Рівненської ОДА (ФОТО)

Вирішувати проблему

Студенти РЕГІКа та їхні батьки зустрілися з представниками обласного управління освіти у Рівненській ОДА. Нагадаємо, що заняття в коледжі не відбуваються, адже їм ніде відбуватися.

Приміщення коледжу, яка розташовувалося в корпусі МЕГУ, перейшло назад у власність університету, адже договір оренди завершився.

За словами представників батьківського комітету РЕГІКа, його засновники не поспішають вирішувати проблему. Студенти звинувачують у всьому нинішнього директора закладу Петра Тадєєва.

На нараді, скликаній управлінням освіти, зокрема були присутні заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, заступник начальника управління освіти Петро Коржевський та сам Тадєєв.

Студентам та їхнім батькам чиновники управління сказали, що не можуть вирішити проблему на локальному рівні, адже РЕГІК - приватний заклад. Однак Світлана Богатирчук-Кривко заявила, що якщо ситуація не вирішиться, звертатиметься в Міносвіти. Про це повідомляє видання "ВСЕ".

Після наради студенти Петра Тадєєва не відпустили, а продовжили висловлювати йому претензії вже на вулиці. Той їм відповів, що навчання продовжиться в приміщенні Європейського університету, де Тадєєв орендуватиме приміщення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень