У Рівному обговорюватимуть долю органної зали

Йдеться про можливе повернення приміщення Римо-Католицькій Церкві

Нагадаємо, у грудні торік до обласної ради звернувся отець Тадеуш із Римо-католицької церкви Луцької дієцезії. Він зазначив, що в будівлі «Залу камерної та органної музики» Рівненської обласної філармонії до 1959 року, доки радянська влада не заборонила богослужіння, розташовувався храм Святого Антонія.

Тож під час зустрічі із пресою слово матиме настоятель храму Св.Анни у м.Ковель отець Тадеуш, начальник відділу спільної власності територіальних громад та економічного розвитку Рівненської обласної ради Юрій Нілабович та директор філармонії Микола Орешко. Також на зустріч запросили і науковців, зокрема доктора архітектури Кафедри архітектури та середовищного дизайну НУВГП Петра Ричкова та провідного наукового співробітника  відділу етнографії Рівненського краєзнавчого музею Людмилу Шахматову.

Чи можлива сьогодні зміна призначення будівлі органної зали - дізнавайтеся згодом в ефірі Радіо Трек. 
Зустріч заплановано 1 лютого на 12-00.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень