Адресу органного залу хочуть перейменувати

А також впорядкувати прилеглу територію

У Рівному біля органного залу хочуть впорядкувати територію.

Працівники філармонії та мешканці розташованих поруч будинків нарікають на рівнян, що хаотично паркують там свої автівки. За словами директора філармонії Миколи Орешка, він вже неодноразово звертався до правоохоронців, аби ті контролювали порушників правил дорожнього руху, однак поки на його звернення ніхто не зреагував.

Також Микола Орешко додав, що філармонія звертається до місцевої влади з ініціативою облагородити прилеглу до органного залу територію та перейменувати адресу мистецької установи на Майдан Музики,1:

– Територія належить не обласній філармонії. Обласна філармонія має тільки півтора метра від органного залу. Решта – належить місту. Так само і огорожа, і все інше. І міська влада погодилась і підтримала цей наш проект. Вони хочуть і бруківку там покласти, і лавочки зробити, і деревця. Щоб це було культурно. Хочеться, щоб це називалося Майдан Музики,1.

Додамо, що минулого року на будівлі органного залу відремонтували годинник. У філармонії обіцяють, що вже незабаром рівняни зможуть почути його бій та дізнаватися, котра година. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень