У Рівному є проблема навчання дітей з особливими потребами

Про це на засіданні міськвиконкому повідомив  начальник міського управління освіти Василь Харковець. За його словами, використовувати звичайні підручники для школярів із вадами зору неможливо:

– Ми зараз напрацьовуємо базу, на базі ЗОШ №24. Саме методичну базу, для дітей з вадами зору. Для таких дітей потрібні книжки рель'єфно-крапковим шрифтом Брайля, засоби письма таким шрифтом, аудіокниги та багато інших підручників, які потрібні для корекції зору.

До слова, кількість навчальних закладів і класів, у яких навчаються діти з особливими потребами, у Рівному щороку зростає. Наразі у школах міста навчаються 43 таких учнів. Крім того, пан Харковець додав, що матеріально-технічна база для роботи з такими дітьми щороку покращується.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень