У Рівному є три жінки, які допоможуть вирішити сімейні проблеми

Вони навіть пройшли навчання

В обласному центрі починають роботу «сімейні радники».

Це нововведення є спільною ініціативою Мін’юсту, системи Безоплатної правової допомоги та громадськості.

Заступник міністра юстиції Іванна Смачило каже, що радники на волонтерських засадах допомагатимуть людям, які страждають від насильства у сім’ї:

Сімейні радники – це ті комунікатори, які зможуть пояснити людям, що змінилося у законодавстві, індентифікувати проблему і правильно направити потерпілу особу від домашнього насильства куди правильно звернутись.

До правоохоронців, психолога, безоплатну правову допомогу, до суду. Аби людина не затягувала проблему, а вирішувала її на самих початках.

Сімейні радники є уже у п’яти містах в Україні.

У Рівному їх поки троє – це Олена Бобровська, Ліана Диновська та Любов Романюк. Вони самі у минулому мали сімейні труднощі і пройшли необхідне навчання для роботи з постраждалими людьми у Львові.

Їхні контакти можна знайти у Фейсбук, або звернутися до найближчого відділення юстиції чи до центру Безоплатної правової допомоги.

На сайті Координаційного центру з надання правової допомоги йдеться, що отримати допомогу сімейних радників можна щосереди з 14.00 до 17.00 у Рівненському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги (вул. Кавказька, 7, м. Рівне).

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень