На Рівненщині взялися за недобросовісних роботодавців

Борг підприємств перед працівниками становить понад 26 млн грн

З початку року на користь працівників з недобросовісних роботодавців області стягнули майже 37 млн грн боргу по зарплаті.

Нині на Рівненщині налічується 10 підприємств-боржників. Серед найбільших – ПАТ «Рівнеазот» (17,5 млн грн), ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» (6,2 млн грн) і ДП «Проектно-вишукувальний інститут «Рівнедіпроводгосп» (995 тис грн).

Нині в органах виконавчої служби Головного територіального управління юстиції перебуває понад дві тисячі виконавчих документів. Станом на початок вересня борг підприємств області перед співробітниками становив 26,4 млн грн.

Як зазначила очільниця обласного управління юстиції Оксана Сальчук:

Забезпечення виконання судових рішень про примусове стягнення заробітної плати є важливою і нагальною справою, якій ми приділяємо велику увагу. За вісім місяців роботи виконавці Рівненської юстиції стягнули 36,9 млн грн на користь понад тисячі працівників.

До слова, з моменту старту кампанії у квітні виконавцям вдалося стягнути з ПАТ «Рівнеазот» 16 млн грн боргу на користь 708 працівників.

Нагадаємо, у Рівному чиновники змушують повернути заборговані зарплати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень