У Рівному хочуть підняти вартість проїзду

З такою пропозицією звертаються перевізники

Слідом за Луцьком у Рівному заговорили про ймовірність підвищення плати за проїзд у маршрутках. За словами начальника міського управління транспорту Віталія Миронюка, перевізники активно звертаються до управління, доводячи необхідність підвищити проїзд у рівненських маршрутках до 4-х гривень:

 

- Звернення були, перевізники уже розказують «на пальцях». Ми їм пропонуємо: ви викладіть це все в розрахунках, підкладіть, будь ласка, туди документально, скільки коштує автошина, акумулятор, фільтри і заміна мастила, скільки коштує пальне на заправках і тоді ці розрахунки будуть перевірені, узагальнені, подані на розгляд виконкому. Виконавчий комітет вивчить уважно це і прийме відповідне рішення. Мова йде про 4 гривні.

 

У Луцьку перевізники обіцяють страйкувати у разі негативного рішення з приводу здорожчання проїзду, пишуть Волинські Новини. Натомість у Рівному, каже Віталій Миронюк, ситуація не така напружена. Поки бажання перевізників вдається стримувати.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень