Що слухати у маршрутках і чи допоможуть диски з українськими піснями водіям: думка рівнян

Спосіб позбутися російських пісень у маршрутках придумали у райцентрі Дубно на Рівненщині

Ми розповідали про цей спосіб у публікації Тепер - без шансону: водіям маршруток на Рівненщині подарували збірки українських пісень

А ось як відреагували на це мешканці Рівненщини у соцмережі Фейсбук:

Іван МельникІван Мельник І нічого воно не допоможе. У мене таке враження, що розум маршрутника - це глуха стіна. В одному місці вони мали українську музику, для них шансон - матір рідна!

Оксана ДацюкОксана Дацюк Не хочу розчаровувати. Але таке, в розумінні "музика, пісні", в громадському транспорті - це не є правильно, це, скоріше, тупе нав'язування своїх думок, своєї волі. Різні пасажири, різні настрої, погляди, вподобання. Але ж НІ ! СЛУХАЙТЕ! А часом такі коломийки "крутять", що просто незручно. Дуже негарно і некультурно. Краще б зупинки оголошували, якщо водіям скучно. Ну, вже в крайньому разі - радіо FM.

Mariana RosolovskaMariana Rosolovska а я краще б коломийки слухала в маршрутці, ніж постійні депресивні плітки і розмови на політичні теми далеких від політики людей.... Зважаючи на поведінку певної групи дубенчан, енергетичних вампірів, я водіїв розумію, співчуваю, для них у дорозі музика, можливо, єдиний спосіб хоч трохи абстрагуватися від негативу.

Лана МаланюкЛана Маланюк коломийки..та хоч Лесь Подерв'янський))))))) Все ж краще, ніж шансон!!!!

Сергій Гаврилюк А я б хотів, щоб у транспорті звучала класична музика.

Оксана ДацюкОксана Дацюк Скільки пасажирів і стільки ж думок. А от в когось якесь горе і заходить в автобус, а тут - коломийка. Та ще на весь голос. І як?

Віктор СаюкВіктор Саюк Я можу зрозуміти тих, хто не бажає слухати ніякої музики. Зрештою, музичні вподобання в людей аж дуже різні... І це теж фактор. Але якщо "крутять попсу мовою окупантів, тобто на "язику", то, на мою думку, все-таки краще слухати рідні пісні рідною мовою, а не призвичаюватися до ворожої...тим більше, ми й так призвичаєні....

Ковалева ЛарисаКовалева Лариса Ні в одній краіні Європи не звучать ні музика, ні радіо. Це ж не кабак, це автобус, і головне - це чистота, повага та гарантована беспека руху. Треба зовсім заборонити і радіо, і музику. Та й як водій може почути пасажирів, якщо лунає музика?

Галина Данильчук Вчора їхали до Києва і повертались додому у рівненському автобусі, де дуже спокійно і проникливо звучали лише українські пісні.. Слухала ніби вперше, бо в міських маршрутках задовбують рос. і англ. В кінці подякувала водієві не лише за працю за кермом у таку сльоту, а й за подаровані рідні пісні...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень