У Рівному дозволили розмістити останню вуличну рекламу

У дев’яти місцях

Рішення про це прийняв міськвиконком. Дозволи отримали п’ять підприємців та два підприємства. Реклама буде розташована на будинках, паркані, електроопорах та зупинці громадського транспорту.

Детальніше розповів заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк:

У переліку  - підприємець  Климчук: реклама на власному будинку. Далі - його ж реклама на паркані, такі розтяжки невеликі на вулиці Соборній, 328. Далі - Касянчук: на фасаді будинку. Дочірнє підприємство «Натек»: на електроопорі. «Подорожник-Рівне» - це аптека: буде такий вказівничок невеликий на зупинці.  Челишкіна та Оверчук – на електропорі. Онопрійчук – на Січових стрільців бігборд.

Нагадаємо, що більше нової реклами на вулицях міста не з’являється. Оскільки на її розміщення на три роки наклали мораторій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: реклама
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень