На Рівненщині сміються з політичної реклами (ФОТО)

Адже вона стосується ремонту доріг, які в області - не в найкращому стані

Піарники партії "Солідарність" або свідомо хотіли нашкодити її іміджу, або просто не подумали, що хвалитися ремонтом доріг в області, де вони - переважно неякісні, це зовсім не на користь політсилі. Адже білборди, які з'явилися вздовж доріг Рівненщини, викликали іронію і сарказм користувачів соцмережі Фейсбук:

Anna Goch Цікаво, а де ці відновлені 78 км? До їхніх хіба що домівок. Їдеш і в сторону Львова, і в сторону Луцька, і в сторону Білорусі і читаєш, що відновлені дороги 78 км. То де ж ці дороги? Напишіть і покажіть їх. А то незрозуміло. Можливо, це не про нашу область йдеться, хоча пишуть "на Рівненщині". Можливо, є ще друга Рівненщина, про яку ми не знаємо.

Гліб Олійник А може, це площа ямкового ремонту)))))))

Olexander Mykhelson освоєння бюджетів - наше всьо :) рекламних у тому числі

Савоник Сергей А на Воронки і Рудку - там, де дорогу було засипано сміттям з кар'єру восени 2017 року, а зараз - як після війни - теж БПП робили? Хай намалюють на біл-борді, який там зараз стан...

Втім, найвеселіше білборд з рекламою "Солдіарності" про дороги виглядає на відрізку дороги з ямами. Його поширили у групі "Типове Рівне" у Фейсбук з коментарем:

Типове Рівне 31 хв · Картина маслом :)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень