У Рівному через корупцію судитимуть керівників Департаменту соцзахисту Рівненщини

Йдеться про директора Ольгу Підкидач та її першого заступника Олексія Янчевського

Правоохоронці завершили досудове розслідування стосовно директора та першого заступника директора одного із Департаментів Рівненської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

«Встановлено 4 епізоди злочинної діяльності чиновників та задокументовано корупційну схему у сфері надання послуг санаторно-курортного лікування.

 

Зокрема слідством здобуто достатньо доказів того, що посадовці органу влади прийняли від директорів санаторіїв пропозиції одержати неправомірну вигоду у вигляді послуг з проживання в одному із санаторно-лікувальних закладів на суму понад 3 тис. грн та кошти у сумі 56 тис. грн за сприяння у фінансуванні договорів щодо оздоровлення осіб, постраждалих внаслідок ЧАЕС.

 

Крім того, безпосередньо директора цього Департаменту було викрито під час вимагання та одержання 9 тис. грн неправомірної вигоди за сприяння у безперешкодному оздоровленні осіб, які не є постраждалими внаслідок ЧАЕС», – зазначено у повідомленні.

Як відомо з власних джерел Радіо Трек, мова йде про директора Департаменту соціального захисту населення Рівненської обласної адміністрації Ольгу Підкидач та її першого заступника Олексія Янчевського.

Нагадаємо, про підозру в хабарництві Ользі Підкидач оголосили у вересні 2015 року, а Олексію Янчевському – в жовтні того ж року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень