У Рівному буде не два, а СІМ НОВИХ (!) кінотеатрів. Що про це відомо

Усі вони мають з’явитися у торгово-розважальних центрах міста

Торік у Рівному багато говорили про відкриття ще двох кінотеатрів. Один мав з’явитися в оновленому ТЦ «Чайка», інший – в «Екваторі».

При цьому про обидва говорили як про «найбільший сучасний кінотеатр у Західному регіоні».

Однак нещодавно з’ясувалося, що нових кінотеатрів має бути не два, а цілих сім.

+1: «Multiplex» у ТРЦ «Екватор»

«Великий екран» у ТРЦ «Екватор» мав з’явитися ще у листопаді 2020 року.

Втім, через пандемію коронавірусу терміни змістилися і жодної конкретики наразі немає, повідомив у коментарі Радіо ТРЕК керівник торгово-розважального центру Віктор Прусак:

У планах було почати роботи у цьому році, але як буде насправді - ще не знаємо. Дуже хочемо все це зробити якомога раніше, у нас всі підготовчі роботи завершені, але це ще залежить і від іншої сторони.

Нагадаємо, що загальна площа кінотеатру в «Екваторі» має бути понад 2 000 м². Там розмістять п’ять залів на більш як 700 глядацьких місць.

+6: «Найбільший кінотеатр у Західній Україні» (ТЦ «Чайка»)

Раніше повідомлялося, що торговий центр мають розширити, добудувавши ще одне крило. Йшлося про збільшення загальної площі з 14 до 28 тис. м² та появу у торговому центрі шести КІНОЗАЛІВ на 250-300 глядацьких місць кожен.

Роботи з реконструкції планували завершити за 1,5 року – до 2022-го.

Втім, під час спілкування з кореспондентом Радіо ТРЕК менеджер із розвитку ТЦ «Чайка» Олександр Ушаков озвучив дещо інші цифри:

Планується 6 кінотеатрів (не залів, як зазначалося раніше – ред.), які займуть понад 2 000 м². П'ять залів буде десь по 300 м², а шостий - прем'єр-зал - близько тисячі квадратів. 

 

Вони будуть у другому крилі ТЦ і мають з’явитися наприкінці 2022 – на початку 2023 року.   

 

Нині ведуться активні підготовчі роботи, вже починається будівництво. Площа другої частини «Чайки» буде близько 34 тис. м².

 

Акцент будемо робити на зоні відпочинку, фаст-фудах і власне кінотеатрах, - наголосив Олександр Ушаков.

Хто саме в’їде у ТЦ «Чайка» - поки невідомо. Наразі керівництво веде переговори з різними мережами й, найімовірніше, одна з них і займе територію центру. 

Це може бути, до прикладу, українська мережа кінотеатрів «Wizoria».

Додамо, що у комплекс, який належить торговому центру, входить близько 1,7 га землі. Там і добудують друге крило будівлі.

Нагадаємо, що на сьогодні у Рівному функціонує лише один кінотеатр – це кінопалац «Україна» у центрі міста. Ще один - кінотеатр мережі мультиплекс «Ера» - закрився у травні 2018 року.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень