У Рівному - тепло

Принаймні, процес подачі опалення до будинків та об'єктів соціальної сфери уже триває

У Рівному розпочався опалювальний сезон. На цю пору працює 34 котельні міста, і, відповідно, теплоносій передають на 76 ЦТП. Про пуск опалення у місті говорить директор Рівнетеплоенерго Степан Коропецький :

Яку кількість будинків житлового сектору уже вдалося підключити до опалення, комунальники знатимуть сьогодні пізно ввечері, адже це займає час. За словами Степана Коропецького, поки цей важливий процес відбувається у нормальному режимі, а виникаючі проблеми не мають глобальних наслідків. 

У ТОВ «Рівнетеплоенерго» нагадують, що своєчасна та повна оплата споживачами отриманих послуг є запорукою стабільного отримання послуги. Заборгованість споживачів м. Рівного за отримані послуги теплопостачання станом на 01.10.2015 складає 43,8 млн. грн.

До слова, найбільшу суму боргу на сьогодні мають мешканці будинку на Макарова,38  - понад 502 тис.грн. Усього у переліку боржників підприємства значиться 803 адреси, а найменше боргів у мешканців будинку на Базарній, 15 - 1078 грн.   

Окрім того, змінився графік подачі гарячої води. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень