У Рівненський діагностичний центр приїжджають столичні кардіологи

І безкоштовно обстежать рівнян

У п’ятницю, 14 грудня, у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім. В. Поліщука працюватимуть хірурги з "Інституту серця МОЗ України".

Виїзні бригади у складі кардіохірурга та лікаря з ультразвукової діагностики проводитимуть безкоштовний прийом та діагностику захворювань пацієнтів із кардіохірургічною патологією у  Рівненській філії ДУ "Інститут Серця МОЗ України".

Запис пацієнтів всіх вікових категорій (дорослих та дітей) здійснюють кардіологи Рівненської філії ДУ ”Інститут серця МОЗ України” в кабінеті № 500 на п`ятому поверсі діагностичного центру.

Телефон реєстратури діагностичного центру: 0(0362) 62-01-90, +380681270605.

"Приїзд висококласних фахівців у Рівне відбувається в рамках постійної співпраці нашого діагностичного центру з "Інститутом серця" з 2016 року. Це дозволяє зробити доступною для рівнян висококласну діагностику без поїздок до столиці", -  зазначив головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука Роман Шустик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень