У Рівному є популярний лікар

У нього десятки тисяч фанатів

Головний лікар у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім.В.Поліщука Роман Шустик активно веде свою сторінку у соцмережі Фейсбук. Часто пише про те, що відчуває і про що думає, і його читають, і перечитують. От мережа відзанчила, що

 дописи Романа Шустика вподобали 43 000 разів!

Опублікуємо декілька постів лікаря - перший присвячений світлому святу Пасхи:

Великдень - особливе свято для нашої родини. Чисте свято. Мама завжди дуже ретельно готувалась до Великодня. За кілька днів пекла паски за особливим, власним, рецептом, щоб вони були пухкі рум’яні і найсмачніші. Смачніших від них не було й не буде. А перед Великоднем ми з батьком йдемо на всю ніч на Великодню літургію. Вже вранці з освяченим великоднім кошиком приходимо до батьківського дому.

Збираємося родиною, щоб розговітися після закінчення великого посту. Попри те, що в кожного вже власна сім`я, діти – в святкові дні головною була мамина оселя. Якби можна було поросити у Господа все – ми б попросили побути з мамою ще хоч хвилину, годину, день… Це перший Великдень без мами… Вона завжди з нами - в наших серцях. Зараз розумієш - на скільки цінним був час проведений з мамою… Поки є батьки - ми залишаємося дітьми. Цінуйте батьків, приїжджайте до них. Не тільки на свята, а й при першій нагоді і без нагоди.
В цей великодній день ми також зберемося великою родиною. Мама вчила цінувати родинні традиції і ми маємо передавати їх з покоління в покоління.

Великдень – чистий празник. Після служби в храмі виходиш чистий душею, і все навколо очищається. Адже Ісус Христос приніс себе в жертву за наші гріхи. Він воскрес і дав зрозуміти всім – він врятує кожну душу, яка хоче жити в мирі та злагоді з Богом. Пам’ятаймо це, робімо добрі справи, як робив їх колись Ісус.

Робіть добро!
Христос Воскрес!

А тут Роман Шустик вітав жінок, добрих слів не шкодував:

Все життя чоловіка присвячене жінці. Жінки-матері дають нам життя, жінки-дружини стають нашими прекрасними половинками і супроводжують нас все життя, наші донечки прикрашають наше життя і дарують щастя, а онучки дарують нам ще більше щастя. Заради жінок ми живемо, робимо все, щоб робити їх щасливими.

Жінки - наша опора, берегині нашого родинного затишку. Так й чого гріха таїти - наші особисті берегині. Матері з дитинства турбуються про нас, прагнуть, щоб у нас було все добре, потім цю естафету підхоплюють дружини, дочки, внучки. Про нас, чоловіків все життя піклуються жінки. Це їхній великий подвиг. Маємо бути вдячними за це.

Цінуйте жінок, піклуйтесь, прислухайтесь до них – це принципи справжнього чоловіка. Бо за кожним успішним чоловіком стоїть турбота жінки. Матері, дружини, дочки, онучки.

Не треба не боятися виглядати старомодними, вітайте жінок у свято краси й весни. Вітайте і піклуйтесь про жінок щодня. Даруйте нашим жінкам свою любов та турботу.

З святом, любі жінки!

Також лікар закликав робити добро, адже людина не створена для зла:

Пробачте мене!
Прошу вибачення у всіх перед ким чимось завинив. Давайте будемо пробачати одне одному не тільки у Прощену неділю! Всі ми люди з своїми перевагами і недоліками. Давайте пробачати одне одному частіше і не тримати в душах зло. Господь створив нас однаковими незалежно від посад, остатку та всього іншого матеріального. 
Давайте любити один одного, пробачати один одному, якби гірко не було.
Пробачте і ви мене.
Робіть добро!

І куди ж у людських роздумах без кохання:

Кохання, любов – чи не найголовніше в житті людини. Це те що створює, розвиває все нове. Коли ти кохаєш і коханий сам – це окриляє, змушує рухатися вперед, творити. Ми кохаємо свої другі половинки, ми любимо своїх рідних та близьких, ми любимо Господа. Ми тішимося цим, цінуємо і бережемо. А коли людина щаслива – весь світ навколо стає кращим.

Прикро, що колись радянська система виховувала нас без цього розуміння. Добре, що ми зрозуміли це і змінились. Ми виховуємо в любові своїх дітей і вони відповідають нам взаємністю. Так само вони виховуватимуть своїх дітей. Кохання, взаєморозуміння, любов та гармонія – основа щасливої родини. А отже щасливої країни!

Кохайте, будьте кохані! Любіть! Робіть добро коханим, рідним та близьким усім людям навколо. Ця любов і добро обов’язково повернеться до вас.

Вітаю всіх з Днем Святого Валентина! Робіть добро!

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень