У рівненському супермаркеті охоронці побили чоловіка (ВІДЕО)

За словами потерпілого, це трапилося через зауваження на адресу персоналу

Як стверджує 32-річний Анатолій Місюра, бійка трапилося суботньої ночі у супермаркеті «Вопак», що на вулиці Київській, в районі 12-ї школи. За словами потерпілого, все трапилося через зауваження, яке він зробив продавцям, коли зайшов у магазин за молочними продуктами для дитини, яка в той час з дружиною чекали на Анатолія в машині:

 

- Я зайшов у супермаркет взяти дитині молочні продукти на ранок. Не було цінника на олії, я сказав про це продавцю. Потім я взяв бананів, яблук, підійшов до ваги, - а там немає чеків. Ну, я їм висунув такі претензії. Це ж законні претензії? І все, їм щось не сподобалось. Підійшов охоронець, махнув до мене головою. Я йому кажу: що ти до мене махаєш головою? І все, і вони зірвались і просто почали мене кулаками бити, прямо там, в торговому залі.

 

За словами Анатолія, бійка зафіксована на камерах спостереження. Між тим, бити його продовжили і в кабінеті, де камер вже не було. В результаті дружина рівнянина викликала поліцію, а сам чоловік потрапив у лікарню. Медики діагностували у Анатолія перелом носа, забій печінки, забій легені, численні садна обличчя та голови.

Анатолій Місюра надіслав Радіо Трек відео з тілесними ушкодженнями.

 

 

Своєю чергою, у супермаркеті кажуть, що Анатолій прийшов у торговий заклад уже з побоями. А його поведінку там називають неадекватною. З нами поспілкувався заступник директора департаменту безпеки мережі «Вопак» Василь Павлович:

 

- Зайшов в магазин, неадекватно поводився, обзивав працівників магазину грубою лайкою, матюкався. Я вважаю, що ніякої бійки, нічого не було. Людина прийшла подряпана, побита. Його запрошують, а він починає провокувати бійку.

 

Цією справою займаються правоохоронці і обидві сторони конфлікту покладають на поліцію свої сподівання.

Тим часом, потерпілий каже, що після виходу з лікарні звертатиметься ще й у прокуратуру. Більше того, як стверджує Анатолій, він не перший, хто постраждав у цьому закладі від рук охоронців. Тож, каже, шукатиме рівнян, які протрапили у подібну історію.

Водночас у магазині проведуть службове розслідування.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень