Реакція мешканців Рівного - на бійку нардепів Парасюка та Вілкула

У будівлі телеканалу "112 Україна" учора після закінчення передачі "Вечірній прайм" побилися її учасники - нардепи Олександр Вілкул та Володимир Парасюк.

А ось як на бійку нардепів у соцмережі Фейсбук відреагували мешканці Рівного:

Юрій Дюг От Парасюк молодець, не розчаровує електорат. Побився. Цього разу з Вілкулом. Народу шоу. 
Всім моралізаторам "фу, це дискунство" - політика це і є шоу. Часто в прямому ефірі. І не важливо яка це країна. Народ в екстазі - одні хвалять, другі сварять. Але всі дивляться. А он наші місцеві депутати зовсім не вміють працювати з народом. Аж сумно.

Іван Мельник Вілкул втік від Парасюка. Зас..в, панове. Отак з ними й треба. Ні, не так, жорсткіше!

Максим БілецькийМаксим Білецький А все ж таки старий зажирівший риг надавав лящів бойовому патріоту))). Але нічо, той, як шкідливий кіт, пішов і в тапки нас..в)))

Алексей Грицай Інна Білецька, я давно говорил о Парасюке в разрезе популизма. Но ты должна понять, что нашему народу нужны кумиры, то бишь истуканы. Есть такое средство для повышения потенции - "Патриот". Вот Парасюк именно его мне и напоминает. Вяло, временно и неудовлетворительно. Любовь к родине и преданность к кланам нельзя смешивать в одном бокале - может получиться не тот коктейль. О, на ум пришел председатель Совнаркома и глава МИД СССР...

Demchik Olexandr Ті двоє - типове віддзеркалення суспільства вцілому! Давайте говорити чесно - серед нас мало парасюків та вілкулів? Та кожен другий, якщо не два з трьох. От лише форми поведінки та реакції - різні. І неважливо, хто ти - торговець чи чиновник, журналіст чи водій тролейбуса. Єдина різниця - парасюку ніхто не начистить пику бо недоторканий, а ми можемо і почубритись бо усі "доторкані". 
Ми тут "обираємо" собі владу - от і заслуговуємо таких ідіотів. А таких у радах усіх рівнів 90%!
Огидно не стільки за тих оболтусів, а за суспільство взагалі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень