У Рівненській облраді шукають сліди агентів Кремля

Обшук проводить Служба безпеки України

Обшук, як пояснили в управлінні СБУ області, пов’язаний з кримінальним провадженням, відкритим Генпрокуратурою за дорученням слідчого ГПУ.

Детальніше про це розповіла прес-секретар управління СБУ у Рівненській області Інна Іллючок:

Нещодавно був спільний брифінг голови СБУ Василя Грицака і Генпрокурора Юрія Луценка, на якому вони оголосили про викриття агентурної мережі російських спецслужб, які фінансували дестабілізацію ситуації в Україні. В цьому випадку працівники СБУ вилучають документи, згідно з якими на розгляд ради у 2016 році окремими депутатами виносилися питання, які порушують Конституцію України.

За словами Інни Іллючок, працівники СБУ вилучають проекти рішень, що стосуються федералізації України, створення спеціальних економічних зон, виборності губернатора, керівників правоохоронних органів, відновлення економічних зв’язків з Росією та надання російській мові особливого статусу тощо.

Про результати слідчих дій в облраді обіцяють інформувати додатково. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: СБУобшук
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень