До Рівного приїхав Ярош

Представляти свій новий рух

Зранку народний депутат зібрав прес-конференцію, а впродовж дня поспілкується із громадським активом міста й області. Рівненським журналістам Дмитро Ярош розповів, що нова політсила «Національний рух «Дія» буде виконувати об’єднавчу функцію для низки патріотичних організацій. За його словами, структура буде чимось нагадувати Народний Рух України перед здобуттям Незалежності.

– Ті програмові засади, які розробляються, мають свій дедлайн. Тобто ми виходимо не просто, що ми колись-щось зробимо, а даємо і часові якісь межі, по яких ми можемо йти. Це справді підготовка дуже конкретного плану під революційні зміни в нашій державі. Бо майдан, очевидно, не завершений. Для нас дуже важливим є реалізувати ті ідеали, які там були засвідчені. Які стосуються національної гідності, соціальної справедливості та зміни системи влади.

Також народний депутат зазначив, що наразі ще не призначено жодного обласного керівника новоствореного «Національного руху Дмитра Яроша «Дія». Є лише координатори, які займаються просвітницькою та інформативною роботою. На Рівненщині цю посаду займає Роман Коваль, проте, чи стане він головою обласного осередку, вирішиться в травні на установчих зборах у Києві. На них зокрема затвердять остаточну назву руху та його політичну програму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень