У Рівному говорили про попередження насильства в сім’ї

Круглий стіл на цю тему відбувся за участю чиновників Рівненської ОДА, членів Центру підтримки громадських ініціатив «Чайка» та небайдужих рівнян. Зокрема, оприлюднили  статистику звернень про вчинення насильства, способи захисту жертв і покарання кривдників. Далі пряма мова заступника голови Рівненської ОДА, Олександра Савчука:

До слова, впродовж минулого року до підрозділів, які займаються попередженням насильства в сім’ї, звернулось майже 3 тисячі мешканців області, щодо яких здійснюється насильство. У тому числі 57 дітей, 2,5 тисячі жінок та 311 чоловіків. Крім того, у порівнянні з 2014 роком у 2015-му, спостерігається незначне зростання звернень, приблизно на два відсотки. Також під час круглого столу нагадали, що в області діє Центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень