«У реанімацію з COVID-19 частіше потрапляють ті, хто дотримувався дієти», - лікар

Хворі з коронавірусом, які дотримувалися дієти, відчували стрес, недосипання або втому, частіше потрапляють у реанімацію.

Про це у Facebook написала лікар з Баку (Азербайджан) Нігяр Гусейнова, яка лікує інфікованих коронавірусом. Про це їй розповів анестезіолог-реаніматолог Фуад Мамедов, який чергує в реанімації з найважчими хворими.

"Найчастіше потрапляють у реанімацію з погіршенням стану пацієнти, в анамнезі яких є дані про недавнє дотримання дієт з метою схуднення, або дотримання посту, або перегрівання на сонці, переохолодження (випив холодну воду/з'їв морозиво, а на ранок вже висока температура й блискавичний перебіг хвороби), стрес, недосипання та перевтома. 

 

Звичайно, тут відіграють роль і хронічні болячки, але все ж, першочергово, саме дієта, переохолодження, недосипання.


До чого я веду: якщо ви на дієті, або любитель морозива - зараз не відповідний для цього час. Залиште поки все це до кращих часів".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень