Чи виділятиме Рівненщина додаткові кошти на лікування коронавірусу

На лікування хворих другої хвилі

На Рівненщині розпочинається друга хвиля коронавірусу.                  

Хворих більшає, а кількість вільних ліжок у медзакладах стає все менше.

Начальник управління охорони здоров’я Рівненщини Олег Вівсянник розповів, чи потрібні з обласного бюджету додаткові кошти на лікування хворих коронавірусом в області.

На Рівненщині є Програма для боротьби з коронавірусом. Вона є першою програма в нашій державі, яку затвердила обласна рада за поданням голови Рівненської ОДА Віталія Коваля.

За Програмою на перший етап карантину ми просили з обласного бюджету понад 90 млн грн. Виділили менше ніж 26 млн грн, тож ми намагаємося раціонально використовувати кошти.

 

Нині на рахунках ще маємо зекономленні гроші. Заощадити вдалося завдяки надходженням на Рівненщину гуманітарних допомог.

 

Однак при потребі ми звертатимемося до обласної ради для збільшення фінансування Програми боротьби з коронавірусом на Рівненщині, - розповів Олег Вівсянник.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень