У незаконному розпліднику побільшало мастифів (ФОТО)

Раніше підприємець обіцяв вивести псів з території радіозаводу

У незаконному розпліднику тибетських мастифів, який серед міста облаштував Юрій Бойко, побільшало собак. Нагадаємо, сам підприємець обіцяв вивезти псів з розплідника, щоправда, куди саме не сказав. Попри обіцянки, мастифи все ще розгулюють територією колишнього радіозаводу.

Більше того, як повідомляє начальник міського управління з питань надзвичайних ситуацій Руслан Демуров, натомість, кількість псів збільшилася. Тим часом, справа щодо Юрія Бойка перебуває в суді. Про дату першого засідання поки не відомо:

- Ми знаємо загальну інформацію, яку знають всі: туди довезли собак і справа знаходиться в суді. Знаємо, що довезли, кількість точну не знаю, не скажу.

 

Нагадаємо, на території колишнього радіозаводу, що на вулиці Данила Галицького, підприємець влаштували розплідник.

На початок червня на території розплідника їх там нараховувалося близько чотирьох десятків. Мешканці навколишніх будинків неодноразово збиралися на акції протестів, і навіть, перекривали дорогу, аби змусити владу та правоохоронні органи відреагувати на цю проблему.

А у липні собаки цієї ж породи, які є також і на території будинку, де проживає Юрій Бойко, ледь не до смерті покусали 66-річного жителя вулиці Костромської. Після цього міська влада подала на Бойка до суду.

Питання щодо заборони облаштування розплідника виносили і на розгляд сесії минулого тижня. Депутати тоді ухвалили рішення про звернення до кінологічної асоціації України заборонити Бойку розводити бійцівських собак.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень