Бойко показав собак журналістам (ФОТО)

Скандальний власник розплідника тибетських мастифів відреагував на протест людей

Юрій Бойко приїхав на місце протесту та відповів на скарги громадян.

Зокрема, він сказав, що співчуває ситуації з покусаним чоловіком і готовий допомагати йому в разі потреби. Також він зазначив, що не вважає скарги на шум та неприємний запах об'єктивними.

Так, аби довести свою точку зору, пан Бойко запросив представників ЗМІ до себе в розплідник. Звичайних громадян він пускати відмовився.

Вже всередині чоловік розповів, чому не погоджується зі скаргами:

(На фоні гавкоту собак) Це максимальний лай, який можливий. Вуличні собаки гавкають набагато більше та набагато частіше. Ще 5 хвилин - і вони заспокояться. Запаху неприємного немає. Так що я думаю, що там все не до кінця об'єктивно.

Щодо запитання, коли ж він планує перевести собак та куди, підприємець чіткої відповіді не дав. Очевидно, мастифи поки лишатимуться на своєму місці.

На фото видно зовсім маленьких цуценят та 8-місячних особин. Юрій Бойко відзначає, що собаки рідко досягають ваги більшої 60 кг.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень