У монастирі біля Рівного є ікона, яка знаходить безвісти зниклих

Білівський Різдвяно-Богородичний монастир, що у Рівненському районі, славиться тим, що тутешня чудотворна ікона допомагає знайти людей, які зникли безвісти

У монастирі, який знаходиться у селі Білівські Хутори, є ікона "Взисканіє погибших". Сама її назва свідчить: Мати Божа відшукує душу того, хто гине у своїх гріхах, щоб спасти її.

Про те, як чудотворна ікона допомагає відшуковувати людей, які безвісти зникли, у Білівському монастирі можуть розповісти чимало. Ось лише два випадки, про які повідали служителі монастиря.

— Приїхали люди зі Львова і попросили помолитися за раба Божого Михайла, про якого майже п'ять років не було жодної звістки. Ми молилися за цього чоловіка. Через кілька місяців у монастир прийшов лист від родичів Михайла, які розповіли, що знайшли його. З`ясувалось, що Михайло вийшов з дому і йому стало погано. Чоловік втратив пам'ять і мову, і весь цей час знаходився на сусідній із домом вулиці у психіатричній лікарні.

Добре пам'ятають у Білівському монастирі й випадок, коли восени зникла молода дівчина, яка закінчувала восьмий клас. Під вечір вона поверталася додому і на неї напали невідомі.

— Після свого визволення дівчина приїхала до нас у монастир і припадала до ікони Богородиці. Ми помітили, що вона дуже уважно вдивлялася в цю ікону. Коли ми запитали, в чому справа, вона розповіла, що, потрапивши в полон, вже й не надіялась на визволення. Її готували до переїзду за кордон в одну із арабських країн. Коли востаннє вивели на прогулянку, вона побачила на доріжці жінку, яка сказала: "Ти вільна". І в цей час завила міліцейська сирена, бандитів заарештували. За словами дівчини, жінка, яка повідомила їй про звільнення, була точно така, як на іконі. І саме в цей час батьки в монастирі молилися за доньку.

Люди приїздять до білівської ікони із різноманітними проблемами. Це і сімейні негаразди, і проблеми в родинах з пияцтвом та наркоманією. Дехто хоче знайти своїх рідних. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень