У Костополі з’явилась меморіальна дошка на честь загиблого в АТО

Меморіальну дошку підполковнику Збройних Cил України Юрію Ткачуку відкрили на фасаді школи-гімназії імені Т.Шевченка

Окрім родини загиблого, учнів та вчителів, приїхали і бойові побратими військового. Меморіальна дошка була виготовлена з ініціативи однокласників і друзів загиблого, інформує Костопільська РДА.

Юрій Ткачук народився15 листопада 1968 року у Костополі.

Навчався у Київському вищому військовому танковому учи­лищі, Київській військовій академії. Із 1992 року пішов служити в армію.

Військову службу проходив на різних посадах, остання – заступник начальни­ка Центру забезпечення peaлізації договорів про скорочення озброєнь, який дислокується у Львові. Протягом 2015-2016 років виконував службові завдання у зоні прове­дення АТО.

Помер підполковник при виконанні службового обов’язку 31 липня 2016 року.

 У Героя залишилася дружи­на Світлана та дочка Юлія.

Юрій Ткачук відзначений нагородами: медаллю “За сумлінну службу” I ступеня, медаллю “За досягнення у військовій службі II ступеня, відзнакою Міністра оборони України “Знак Пошани”, відзнакою Miніcтpa оборони України “Ветеран військової служби”, нагрудним знаком Mіністpa оборо­ни України “За військову доб­лесть” (за мужність i героїзм, проявлені під час виконання службових завдань у ході АТО).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень