На Рівненщині пошкодили пам’ятник провіднику ОУН. За вандалів пропонують гроші (ФОТО)

Правоохоронців закликають почати активне розслідування

Невідомі особи пошкодили пам`ятник провіднику ОУН Рівненщини Володимиру Робітницькому, що неподалік від Оржева у Рівненському районі. Про це пише у Facebook Олександр Онищук. Він нагадує, що це не перший подібний випадок на Рівненщині і переконаний, що це точно не місцеві мешканці вдалися до таких дій, а ті, хто «невпинно валить нашу історію». Між тим, за інформацію про зловмисників обіцяє 3 тисячі гривень винагороди:

 

Це не перший акт вандалізму на Рівненщині, хтось впевнено валить нашу історію. І я сумніваюся що це місцеві мешканці....

Я звертаюся до правоохоронних органів, розпочати АКТИВНЕ розслідування цих злочинів та притягнути вандалів до відповідальності перед законом!

Звертаюся до мешканців Оржева та Грабова, якщо ви стали свідком даного злочину БУДЬ ЛАСКА повідомте за номером тел 0680998726 або 102

Можливо за кілька останніх днів, у своєму селі (більш всього Грабів) помічали невідомих незнайомих осіб (вони мали ознайомитися з місцевістю) ПОВІДОМТЕ!

ЗА НАДАНУ ДОСТОВІРНУ ІНФОРМАЦІЮ ЩОДО ВАНДАЛІВ, ЯКІ ПОШКОДИЛИ ПАМ"ЯТНИК ВИНАГОРОДА 3 000 ГРН!

Нагадаємо, подібні випадки дійсно траплялися неодноразово.

У січні невідомі розбили меморіальну дошку Степану Бандері на розі вулиць Степана Бандери-Чорновола. Пізніше на цьому місці встановили наріжний камінь, який згодом теж зазнав знущань. Відео з камер спостереження, на якому видно, як паплюжать камінь, з`явилося в Інтернеті. Проте, це також не дало результатів для покарання зловмисників.

Потім вандали розбили ще й меморіальну дошку Степану Бандері, а згодом – і Роману Шухевичу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень