У керівництва Рівненської митниці виявили півтора мільйона гривень

Проведено обшук у рамках досудового розслідування за фактами зловживання службовим становищем

У керівництва Рівненської митниці провели обшук.

Як повідомляють із Головного управління ДФС в Рівненській області, в рамках досудового розслідування за фактами зловживання службовим становищем, на підставі ухвал слідчого судді м. Києва, було проведено обшуки за місцями фактичного перебування начальника Рівненської митниці ДФС Олега Вавровського та старшого державного інспектора Рівненської митниці Руслани Полюхович, яка на прохання останнього здійснювала митне оформлення транспортних засобів без виявлення порушень вимог чинного законодавства.

За результатами проведених обшуків, повідомляють з ДФС, у вказаних осіб вилучено сховані в тайниках грошові кошти в еквіваленті понад півтора мільйона гривень. Точніше – маже 60 тисяч доларів та трохи більше тисячі євро. У фіскальній службі кажуть, що вилучені кошти та речі можуть бути доказами їх здобуття згаданими службовими особами митниці злочинним шляхом.

Нагадаємо, Олег Вавровський не раз заявляв про тиск на нього з боку вищого керівництва ДФС, а також про спроби усунення його з посади. До речі, обшуки у Вавровського також проводяться не вперше, про що і раніше повідомляло Радіо Трек

Нагадаємо також, що вкінці грудня на Житомирщині затриманий один із керівників управління Служби безпеки України за підозрою в організації незаконного видобутку бурштину в Житомирській та Рівненській областях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень