На Рівненській митниці провели обшук

А проти начальника відкрили кримінальне провадження

Напередодні на Рівненській митниці провели обшук. У державній фіскальній службі зауважують, що проводили його спільно з прокуратурою. Дозвіл на його проведення дав Рівненський міський суд. В рамках кримінального провадження за фактом використання начальником Рівненської митниці ДФС Олегом Вавровським службового автотранспорту у власних цілях, не пов’язаних із виконанням службових обов’язків. За результатом обшуку вилучено речі та предмети, які мають значення доказів у кримінальному провадженні – повідомляють у ДФС.

Зауважимо, що під час обшуку на місце прибув сам Вавровський, який перебуває на лікарняному. На думку силовиків, на лікарняних він переховується, аби відтягнути термін розслідування кримінального провадження та в подальшому вплинути на його закриття. Також податківці звинуватили Вавровського у тому, що той намагався відібрати у слідчого речові докази.

Тож, за фактом втручання в діяльність працівників правоохоронного органу та завдання їм тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження.

Нагадаємо, Олег Вавровський раніше неодноразово заявляв про тиск на нього з боку вищого керівництва Державної фіскальної служби. До речі, наказ на звільнення очільника Рівненської митниці було оприлюднено вже кілька місяців тому. Проте офіційно він не звільнений саме через лікарняні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень