У Дубні аудитори «встановили» дитячий майданчик

А ще укомплектували класи в школі

Дубенське управління освіти завдало державі збитків на більш як півмільйона гривень, повідомляють в держаудитслужбі Рівненщини.

Як пояснила нам прес-секретар Управління Західного офісу держаудитслужби Рівненщини Любов Клекотка, це з’ясувалось після ревізії:

Спеціалісти Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Управління освіти Дубенської міськради виявили низку порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 558,8 тис. грн. Ревізія охопила діяльність управління за 2015-2017 роки.

За цей час місцеве управління освіти неправомірно розпорядилося 74 тис. грн, які були нараховані у вигляді премій, надбавок та відпускних.

Також аудитори виявили факти зайвої сплати за комунальні послуги та завищення обсягів ремонтно-будівельних робіт на загальну суму понад 217 тис. грн. Крім того, порушуючи умови укладених із постачальником договорів, управління переказало 265 тис. грн за фактично не отриманий у грудні товар:

лише під час ревізії комплекти дитячого майданчика та учнівських меблів надійшли до споживачів.

За виявлені порушення до адміністративної відповідальності притягнуто 15 посадових осіб. Відповідні матеріали вже передано до правоохоронних органів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень