У Дубенському районі зіткнулися потяг та легковик (ФОТО)

В результаті зіткнення постраждав водій легковика

Близько сьомої години ранку 20 жовтня у селі Верба сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля марки «Volkswagen Caddy» та вантажного потяга.


На місці пригоди слідчо-оперативна група встановила, що 44-річний водій Фольксвагену, місцевий житель, проігнорував дорожні знаки та правила проїзду залізничного переїзду без шлагбаума та потрапив під вантажний потяг.

Попри застосування екстреного гальмування машиністу потяга не вдалося уникнути зіткнення. Від удару авто відкинуло майже на 15 метрів від колій.


Водія із численними забоями, політравмою, переломами руки та ноги госпіталізували у Дубенську центральну районну лікарню. Пасажир, який випав із авто, отримав незначні тілесні ушкодження.


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень