У путіна і Ко - шок через розгром авіабази в Криму

Адже це удар по його психіці та іміджу суперсильного і мудрого правителя

Політичні вигоди та ефекти для України від розгрому авіабази в Саках (Крим) назвав Директор соціологічної служби «Український барометр» Віктор Небоженко:

1) путін і кремль нарешті зрозуміли, що тепер війна торкнеться всіх окупованих за 8 років територій, а не тільки там, де вони хочуть воювати.

 

З іншого боку, путіну важко зробити ефектну «відповідь» на цю блискучу операцію – він вичерпав усі методи воєнно-політичного тиску на Україну.

 

А Україна ще тільки починає намацувати політичні болючі точки Кремля. Як виявилося, для Путіна Крим є однією з таких небезпечних точок.

2) грубо зірвано російський туристичний сезон у Криму. Крим стає не «раєм», а небезпечним для росіян місцем життя та відпочинку.

3) середній клас Росії, який так завзято не помічав російсько-української війни, раптом зрозумів різницю між «операцією» та війною проти України.

 

Тепер залякані росіяни, які відпочивали у Криму, рознесуть по всій країні цю погану звістку, що триває справжня війна й вони, усе населення Росії, стали частиною цієї війни.

Але найголовніший ефект, вважає Небоженко, ще попереду 

Тепер пропаганді Кремля буде дуже важко утримати версію про випадковість ракетного обстрілу чи самозаймання авіабази, а телевізійна Росія раптом відчує, що путін розгублений і не знає, як прямо, а не побічно й підло відповісти Україні.

 

Виходить, що путін не просто схибив зі своєю реакцією на ракетний обстріл у Криму (випадкові вибухи боєприпасів), але він і не має засобів і мужності відповісти.

Тож росіяни побачать, що путін сильний тільки у телепропаганді, а насправді - слабкий і немічний. Бо мало того, що втягнув росіян у війну, а й не може від неї жителів своєї країни захистити. А слабкого політичного лідера у росії зневажатимуть. 

Джерело: Гордон

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень